Premii

Suntem mândri de premiile pe care le-am câștigat în ultimii ani. Ele vorbesc despre pasiunea și implicarea cu care desfășurăm activitatea zi de zi.

2012
In cadrul Galei "Best of Business" 2012, firma Ciserom a obtinut doua premii pentru contributia substantiala adusa la bugetul judetului Alba si pentru cele mai mari valori ale exporturilor realizate de firme cu capital romanesc din judet.

Anul 2012 ne-a întampinat de la început cu vești bune. Titlul de Cel Mai Promițător Brand Românesc, primit în cadrul competiției organizate de Seed Consultants ne face să fim mândri de ce am construit până în prezent. Premiul competiției a constat într-un program de branding, ce s-a desfașurat pe parcursul a 6 luni de zile și a adus o îmbunătățire considerabilă imaginii companiei, o identitate nouă prin care ne putem prezenta produsele la adevărata lor valoare.

2011
Best of Business este un eveniment anual, în cadrul căruia Consiliul Județean Alba premiază companiile și asociațiile profesionale care contribuie la dezvoltarea economică a județului. 2011 este al patrulea an consecutiv în care Ciserom a fost premiat în cadrul acestei festivități.

În 2011, Ciserom a fost, de asemenea, Laureat Top Firme, premiu acordat anual de către Camera de Comerț și Industrie Alba.

2010
Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca a acordat companiei Ciserom premiul Business 2010 pentru Management performant în industria textilă.

Ciserom a fost premiat în cadrul galei Best of Business de către Consiliul Județean Alba, la secțiunea cele mai mari valori ale exporturilor firmelor cu capital românesc din județ.

2009
Consiliul Județean Alba a premiat și în acest an activitatea Ciserom și contribuția sa la dezvoltarea economică a județului.

2008
Titlul de Best of Business i-a revenit companiei Ciserom pentru activitatea economică desfășurată pe parcursul anului 2008. Consiliul Județean Alba premiază la finele fiecărui an companiile cu cele mai mari performanțe din județ.