Ciserom – o poveste de 90 ani, plină de istorie şi personalitate


Cu toate că au fost inventate datorită nevoii de confort şi căldură, în timp, şosetele nu doar că şi-au câştigat un loc de cinste în şifonierul fiecăruia dintre noi (cine nu are sertar plin cu şosete acasă?), dar azi ne completează fidele ţinutele de zi cu zi, oferind, chiar, un plus de stil şi punându-ne în evidenţă personalitatea. Fie că sunt vesele şi colorate, călduroase şi flauşate, şosetele rămân prietenii de care n-ai să te lipseşti nici măcar vara.

Mai mult

Noua identitate Ciserom: Poftă bună la o zi colorată!

La marcarea celor 85 de ani de experienţă în piaţă, Ciserom îmbracă o identitate vizuală nouă dezvoltată împreună cu agenţia de branding şi design Seed Consultants. Noul brand Ciserom, jucauş, inedit, spectaculos a fost prezentat în premieră în cadrul evenimentului de lansare care a avut loc vineri, 14 septembrie 2012, în Sebeş.

Mai mult

Ciserom câștigă titlul Cel Mai Promițător Brand Românesc, la a doua ediție a programului inițiat de Seed Consultants

Ciserom SA Sebeş, brandul devenit punct de referinţă în lista tot mai restrânsă a producătorilor de ciorapi din România, a dovedit încă o dată că istoria de 85 de ani cu care această societate se poate lăuda, înseamnă nu doar experienţa acumulată ci şi o confirmare a valorii.

Mai mult

CISEROM – singurul producător de ciorapi din Romania certificat OEKO - TEX®

CISEROM a primit cea mai importantă certificare din domeniul textilelor "Încredere în textile"incepand cu data de 21.05.2013
Acest motto desemnează verificările independente privind substanţele periculoase conform Standardului OEKO-TEX® 100 pentru produse textile de toate tipurile, inofensive pentru sănătate.

Mai mult