Blog

CISEROM, brandul de sosete romanesti a fost desemnat Cel Mai Promitator Brand Romanesc, la a doua editie a programului.

Citește Mai Mult
Postat De: "Blugento" Admin

Rebranding aniversar: Ciserom are o noua identitate

vineri, 28 septembrie 2018 13:33:59 Europe/Bucharest

La aniversarea a 85 de ani de existenta, Ciserom si-a facut siesi un cadou: o noua identitate vizuala, mai fresh si mai colorata. Dezvoltata impreuna cu agentia de branding si design Seed Consultants, noua identitate de brand a fost prezentata in premiera in cadrul evenimentului de lansare de vineri, 14 septembrie 2012, in Sebes.

Citește Mai Mult
Postat De: Lacramioara Vidru

“Oiţa Lâniţa vă invită la un Atelier creativ în care veţi învăţa să vă reutilizaţi şosetele uzate şi să vă testaţi inventivitatea”. Aşa sună invitaţia pe care Grădiniţa cu profil german “ONISIM” din Petreşti a primit-o luni, 2 iunie 2014, din partea Ciserom, cel mai mare producător de şosete din România, cu ocazia sărbătoririi zilei de 1 iunie.

Citește Mai Mult
Postat De: Ziarul Unirea

Producătorul de ciorapi Ciserom din Sebeş derulează un proiect de investiţii de 600.000 de euro, susţinut din fonduri europene, pentru achiziţionarea de utilaje în vederea fabricării unor noi produse. Proiectul presupune achiziţionarea unor maşini electronice de tricotat ciorapi, maşini de călcat şi de confecţionat dresuri, dar şi utilaje pentru faza de finisaj, necesare eficientizării şi modernizării fluxului tehnologic.

Citește Mai Mult
Postat De: Laurentiu Cotu

CISEROM, un brand românesc cu renume internaţional

marți, 1 decembrie 2015 15:42:00 Europe/Bucharest

Românii încep să se îndrepte spre branduri autohtone, datorită încrederii oferite de calitatea acestora.Cunoscutul brand Ciserom îşi începe povestea în anii ’20, perioadă în care în oraşu Sebeş se dezvolta comerțul, meşteşugurile, micile fabrici de pielărie, pălării și textile. Etnicii germani, care reprezentau o comunitate puternică a orașului în acea vreme, au căutat să atragă capital german și austriac pentru dezvoltarea industrială a zonei. În acest context, fraţii Bahner încep construirea unei noi fabrici de textile, în anul 1925, pe amplasamentul unei vechi fabrici existente în oraş.

Citește Mai Mult
Postat De: "Blugento" Admin

Ciserom este un brand autohton cu tradiție, prezent pe piața românească de 89 de ani. Producător de șosete de cea mai bună calitate, își propune să devină un reper în piața de profil și una dintre primele alegeri ale clienților. Tradiția păstrată de generații întregi în Sebeș (județul Alba), pasiunea pentru frumos și preocuparea constantă de a satisface dorințele consumatorilor conduc la performanță, tradusă printr-o calitate incontestabilă a produselor. Ciserom se reinventează în fiecare sezon printr-o diversitate de culori, forme și modele, dar își păstrează totodată misiunea de a continua tradiția, respectând cele mai înalte standarde de calitate și oferind o experiență plăcută celor care le poartă produsele.     

Citește Mai Mult
Postat De: More Than Pub

Producatorul de ciorapi Ciserom din Sebes, cu o productie anuala de 8,9 milioane de perechi de sosete, estimeaza pentru anul 2016 o crestere a vanzarilor de 10%, de la 4,7 milioane de euro in acest an, si avansul exporturilor pe pietele externe.

Citește Mai Mult
Postat De: "Blugento" Admin

București, 10 martie 2016: În perioada 10 – 23 Martie, Carrefour România lansează campania „De la Români, pentru români” pentru a întări încă o dată susținerea companiei față de produsele fabricate în țara noastră. Campania își propune să ajute atât la susținerea economiei locale și a creării unor noi locuri de muncă în diverse zone ale țării, cât și să promoveze calitatea produselor fabricate în România.

Citește Mai Mult
Postat De: "Blugento" Admin

PROVOCAREA ‘‘JOI ÎN ȘOSETE NOI’’

sâmbătă, 2 aprilie 2016 15:51:16 Europe/Bucharest

Sub sloganul ‘‘Joi în șosete noi’’, reprezentanții unei companii cunoscute și-au întâmpinat invitații în ciorapi la un eveniment care a avut loc tocmai pentru a lansa provocarea șosetelor într-o dimineață altfel. Tind să cred că toată lumea s-a simțit aproape la fel de comod ca acasă.

Citește Mai Mult
Postat De: CORINA STOICESCU

Ciserom se implică în proiectul Ministerului Educației, “Programul Școala Altfel 2016 – Să știi mai multe, să fii mai bun!”, ajuns în al 5-lea an de existență, și îi invită pe elevi și profesori, în perioada 18-22 aprilie, să descopere cum se fabrică șosetele în una dintre cele mai mari companii de textile din țară.

Citește Mai Mult
Postat De: "Blugento" Admin

CISEROM a primit cea mai importantă certificare din domeniul textilelor "Încredere în textile"incepand cu data de 21.05.2013
Acest motto desemnează verificările independente privind substanţele periculoase conform Standardului OEKO-TEX® 100 pentru produse textile de toate tipurile, inofensive pentru sănătate.

Citește Mai Mult
Postat De: "Blugento" Admin

Ciserom SA Sebeş, brandul devenit punct de referinţă în lista tot mai restrânsă a producătorilor de ciorapi din România, a dovedit încă o dată că istoria de 85 de ani cu care această societate se poate lăuda, înseamnă nu doar experienţa acumulată ci şi o confirmare a valorii.

Citește Mai Mult
Postat De: "Blugento" Admin
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Setare Direcție Ascendentă